Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN CANPOLAT’TAN 10 OCAK MESAJI

BAŞKAN CANPOLAT’TAN 10 OCAK MESAJI
09.01.2022
A+
A-

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığında mesajında, “Bizler, gazetecilerin verdiği emek ve gayrete şahidiz” ifadelerini kullandı.
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

“Hakikati imar etmekte gözü ve kulağı yirmi dört saat açık olan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun” diyen Başkan Canpolat, mesajında şunları kaydetti: “Kalem ve kağıdın kutsallığına halel getirmeden hayatlarını mütemadiyen sahada geçiren gazetecilerimizin, gerçeğin peşindeki aziz mücadelelerini yürekten takdir ediyorum.

Bir 3 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Adil şahitler olarak kalemini hiçbir paye için bükmeden, icra ettikleri görevin bilincinde olan değerli gazeteciler, halkın ve hakkın izinde bu onurlu mesleği sürdürmektedir. Bizler de her halükarda gazetecilerin verdiği emek ve gayrete şahidiz. Bu gayretleriyle sadece ve sadece hakikatin ortaya çıkması açısından verdikleri mücadelenin kutsal olduğuna inanıyoruz. Bağımsız ve bağlantısız bir şekilde mevzilerini hiç bir iltimasa kurban etmeyen gazetecilerimiz, kamuoyunun nöbetçi muhafızları gibidirler. Özellikle kamuoyunun doğru ve zamanında bilgilendirilmesinde, ülkemizde, bölgemizde ve ilimizdeki gelişmelerin doğru şekilde algılanıp, yorumlanmasında gazetecilerin önemli rolü bulunmaktadır.

Bir 3 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Her geçen gün büyüyen ve gelişen yapısıyla basın camiası, Şanlıurfa’mızın ve Haliliye’mizin sosyal, kültürel, ekonomik gelişmesi ve kalkınması için yürütülmekte olan çalışmaların paylaşılması ve kamuoyu tarafından sahiplenilmesinde büyük ölçüde katkı sunmaktadır.

Bu vesileyle yazılı, görsel ve interaktif ortamlarda halkımızın gözü kulağı olan, alın teri, onuru ve meslek etiğiyle kamuoyunun sesi olan bütün gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum.”

Bir 3 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

REKLAM ALANI