Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Film keyfi Cinetime’da yeniden başlıyor

Film keyfi Cinetime’da yeniden başlıyor
02.07.2021
A+
A-

Beyaz perdeye duyulan özlem sona eriyor!

Film keyfi Cinetime’da yeniden başlıyor

Beyaz perdenin en sevilen ve yepyeni filmlerini, sinemaseverlerle buluşturan Cinetime, 2 Temmuz tarihinden itibaren Türkiye genelindeki sinema salonlarının kapılarını tüm izleyicilere yeniden açıyor. Macera, aksiyon, romantik, gerilim, animasyon türlerinde beklenen filmlere kavuşmaya çok az kaldı!

Bir Özdilek kuruluşu olan Cinetime, normalleşme süreçleri doğrultusunda 2 Temmuz tarihinden itibaren sinemaseverlerle yeniden buluşuyor. Alınan üst düzey hijyen önlemleriyle özlenen filmleri sinemaseverlerle buluşturmaya hazır olan Cinetime; ÖzdilekPark Antalya, Bursa Nilüfer ve İstanbul’da 10’ar salonla Özdilek Eskişehir’de 10, Özdilek Yalova’da 7, Özdilek Kocaeli’nde 5, Özdilek Uşak’ta 7, Özdilek Manisa Turgutlu’da 7 ve Özdilek Düzce’de 7 salon olmak üzere 9 ayrı lokasyonda misafirlerine güvenli ve keyifli bir sinema keyfi deneyimi sunmaya devam edecek. Ayrıca Türkiye genelinde belirli salonlarda bulunan Dolby Atmos Ses Sistemi, Cinetime ÖzdilekPark İstanbul’da 2 salonda sinemaseverlerin hizmetine sunuyor.

Cinetime ile güvenli sinema deneyimi…

Pandemiye bağlı normalleşme sürecine uygun olarak hijyen, güvenli ve sosyal mesafe kurallarının uygulanacağı salonlar belirli aralıklarla dezenfekte edilirken tüm alanlarda ve sık temas edilen noktalarda el antiseptiği bulundurulacak. Salonlar ve bekleme alanları, taze hava beslemesiyle sürekli ve artırılmış olarak havalandırılacak. Cinetime’larda bulunan tüm alanlarda hizmet veren çalışanlar maske takmaya devam edecek. Giriş turnikeleri, tuvaletler, masalar, fuaye alanları, POS cihazları, salonlar ve sık temas edilen noktalar sağlığa zarar vermeyen hijyen ürünleriyle sıklaştırılmış ve düzenli aralıklarla dezenfekte edilecek.

Cinetime ile konforlu sinema deneyimi…

Özlediğiniz en yeni ve en güzel filmleri izleyebileceğiniz Cinetime, engelli ve çocuk misafirler için özel tasarım koltukları ve ferah fuaye alanlarıyla sinemaseverleri ağırlıyor. Vizyon filmlerini yakından takip etmenize olanak sağlayan Cinetime ile gelecek programlar hakkında bilgi edinebilir, gişe rekoru kıran filmleri herkesten önce izleyebilirsiniz. Mobil uygulamasıyla da hızlı ve pratik bir sinema keyfi sunan Cinetime’a ve beyaz perdeye dair en yeni haberlere, sosyal medya hesaplarından da ulaşabilirsiniz.

cinetime.com.tr

Facebook: cinetimesinemaları
Twitter: cinetime_sinema
Instagram: cinetime_sinema

REKLAM ALANI