Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HALİLİYE BELEDİYESİ HAYALLERİNE HAZIRLANAN GENÇLERİN YANINDA OLUYOR

HALİLİYE BELEDİYESİ HAYALLERİNE HAZIRLANAN GENÇLERİN YANINDA OLUYOR
04.06.2022
A+
A-

 

 

 

HALİLİYE BELEDİYESİ HAYALLERİNE HAZIRLANAN GENÇLERİN YANINDA OLUYOR

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi tarafından açılan Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulları hazırlık kursuna katılan gençler, hayallerine giden yolda verilen destekten dolayı Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkürler etti.

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın “Gençlerimizin Yanındayız, Geleceğimizi Önemsiyoruz” sloganıyla başlattığı eğitim seferberliği tüm dallarda devam ediyor.

Belediye bünyesindeki kurslar ile geleceğe emin adımlarla hazırlanan gençler, özel yetenek parkur sınavıyla öğrenci alan Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulları’na (BESYO) girmek için Haliliye Belediyesini tercih ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından açılan BESYO Hazırlık Kursunda ücretsiz olarak hayallerine hazırlanan gençler, uzman eğitmenler eşliğinde parkurlara hazırlanıyor.

 

 

 

Gençler bu parkurlar ile yetenek sınavına emin adımlarla hazırlanırken, “Hayallerimize giden yolda birçok engelle karşılaştık ama Haliliye Belediyesinin bizlere sunmuş olduğu bu spor faaliyetleriyle geleceğe hazırlanıyoruz” diyerek, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletti.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise kurs kayıtlarının devam ettiği ve vatandaşların 4442263 numaralı Haliliye Belediyesi İletişim Merkezinden detaylı bilgi alabilecekleri ifade edildi.

 

REKLAM ALANI