Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HALİLİYE’DE ASFALT ÖNCESİ ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI

HALİLİYE’DE ASFALT ÖNCESİ ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI
14.08.2022
A+
A-

HALİLİYE’DE ASFALT ÖNCESİ ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI

Bir 1 kişi, yol ve yazı görseli olabilir

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın altyapı ve üstyapıya yönelik artan yatırımlarının ardından kırsal mahallelerde asfalt öncesi çalışmalar hız kazandı.

Bir 2 kişi, açık hava ve yazı görseli olabilir
Şanlıurfa Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde asfalt, kilitli beton parke döşeme, yol açma, yapım, bakım ve onarım çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.

Bir 4 kişi, açık hava ve yazı görseli olabilir
Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla çalışmalarını program dahilinde yürüten Fen İşleri ekipleri, bir yandan ilçenin yol ağını genişletiyor bir yandan da mevcut yollardaki bakım ve onarımı çalışmaları ile mahallelerin çehresini değiştiriyor. Çalışmalarını merkez ve kırsal ayrımı yapmadan sürdüren ekipler, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın altyapı ve üstyapıya yönelik artan yatırımlarının ardından çalışmaları hızlandırdı. Merkezde bakım, onarım ve parke çalışmalarını yürüten ekipler, kırsalda ise asfalt öncesi çalışmalarını devam ettiriyor. Bu kapsamda Uluhan Kırsal Mahallesinde sathi asfalt kaplama öncesi stabilize yol çalışmaları yürütülüyor.

Öte yandan Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise ilçe genelindeki çalışmaların program dahilinde devam edeceği kaydedildi.

 

 

REKLAM ALANI