Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

MEHMET TAŞ `DAN 10 NİSAN POLİS GÜNÜ MESAJI

MEHMET TAŞ `DAN 10 NİSAN POLİS GÜNÜ MESAJI
09.04.2022
A+
A-

Profesyonel Gayrimenkul İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ünlü Siyasetçi Hayır Sever İş Adamı Mehmet Taş, Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Taş, mesajında şu ifadelere yer verdi:
10 Nisan 1845 tarihinde Polis Nizamnamesi ile kurulan ve vatan toprağının her bir köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanması, vatandaşın temel hak ve hürriyetlerinin korunması, kanun hâkimiyetinin ve devlet otoritesinin tesisi gibi birçok hayati görevi mesai mefhumu gözetmeksizin üstlenmiş olan Emniyet Teşkilatımızın 177 Kuruluş Yıl Dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Kurulduğu günden bugüne suçluların yakalanması, suçların önlenmesi ve aydınlatılması, kamu düzeninin sağlanması gibi güvenlik ve asayiş görevlerinin yanı sıra sosyal destek çalışmalarını da üstün bir görev anlayışı ile yerine getiren teşkilat mensubu tüm personelimiz, gelişen teknolojiyi yakından takip ederek kendilerini sürekli olarak geliştirmekte, bilgi ve beceri ile donanmış olarak görevlerini ifa etmektedirler.

Yaklaşık iki asırdır, büyük fedakarlık, sabır ve cesaretle, halkımızın huzur ve mutluluğunu, can ve mal güvenliğini sağlayarak, devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife edinen, gücünü kanunlardan, desteğini de halktan alan geçmişi şanla ve şerefle dolu Emniyet Teşkilatımız hem geleneksel değerler içinde toplumsal hukukun asli parçası, hem de çağdaş hukuk devletinin temel omurga yapılarından birisi olmuştur.

Bu duygu ve düşüncelerle görevlerini yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, gazi polislerimize şükranlarımı sunuyor, görevi başında bulunanlara ve emekli olanlara aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluk Dileklerimle; 10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatımızın Kuruluşunun 177. yılını tebrik ediyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI