Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ömer Şimşek Yönetiminde Devasa Yatırım

Ömer Şimşek Yönetiminde Devasa Yatırım
14.08.2022
A+
A-

Ömer Şimşek Yönetiminde Devasa Yatırım

Aslen Mardin’li olan ve Türkiye’nin sevilen sayılan iş adamı Ömer Şimşek’e Yılın Başarılı işletmecilik ödülü.

Devletine ve Milletine bağlı bir birey olarak işletmeciliğini hizmet odaklı yapan Ömer Şimşek Medya Kuruluşları tarafından en iyi otelcilik ve turizmcilik ödülüne layık görüldü. Ödüle layık görülen Şimşek yaptığı açıklamada “ Gerçekten bu şekilde beni layık gören medya kuruluşlarına sonsuz teşekkür ediyorum. İstanbul’da Otel hizmetlerini gerçek anlamda en iyisini ve en kalitesini tüm dost ve müşterilerimize sunmanın ayrı bir onurunu gururunu yaşıyorum dedi.”

Açıklama yok.

ÖMER ŞİMŞEK’İN DİĞER BİLİNMEYENLERİ

Biblos Tekstil Kuy. Hay. Tur. Yönetim Kurulu Başkanı ÖMER ŞİMŞEK yurt içi ve yurt dışında yapmış olduğu yatırımlara bir yenisini ekledi. Daha öncesinde tekstil, gıda, döviz, boya, turizm ve hayvancılık sektörlerine yatırım yapan Biblos Tekstil yatırımlarına bir yenisini İstanbul’un gözbebeği Sirkeci’de Cronton Design Hotel ile imza attı.

Açıklama yok.
Tarihi yarımada’nın yegane yadigarı 1. Vakıfhan’ın tarihine uygun bir şekilde özel olarak tasarlanan 45 odasıyla Cronton Design Hotel misafirlerine kapılarını açtı.
I. Vakıfhan’da yer alan Cronton Design Hotel, Mimar Kemaleddin Bey tarafından 1911 yılında tasarlanmıştır. Mimar Kemaleddin Bey’in tasarladığı beş vakıfhandan birincisidir.

Açıklama yok.
Otelin içerisinde yer alan tarihi Sirkeci Lokantası, Cronton Roof & Teras, Türk Hamamı, Sauna, Spa & Wellness ve Beauty Room hizmetleri ile misafirlerine farklı bir deneyim sunuyor.

Açıklama yok.
Özlediğiniz Türk ve Dünya mutfağının eşsiz lezzetleri, şık sunumlarıyla iz bırakan kokteyller,etnik Fransız brassiere Tarihi Sirkeci Lokantası dokunuşlarıyla ve bibirinden özel odaları ile en iyilerinden olmaya aday…

HABER:FERHAT AYDOĞAN

Açıklama yok.

REKLAM ALANI