Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ak Parti 27.Dönem Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Fettah Çiftçi, AK Parti 21 yaşında

Ak Parti 27.Dönem Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Fettah Çiftçi, AK Parti 21 yaşında
14.08.2022
A+
A-

Ak Parti 27.Dönem Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Fettah Çiftçi, AK Parti 21 yaşında

Ak Parti 27.Dönem Hatay Milletvekili Adayı ve Bayir Bucak Türklerini Koruma Tanıtma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Fettah Çiftçi, 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti’nin 21’inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Ak Parti 27.Dönem Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Fettah Çiftçi, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“BİR OLDUK, 21 OLDUK SLOGANIYLA YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, ilk günkü heyecan ve aşkla görevlerinin başında olduğunu söyleyen Başkan Çiftçi , “Bir olduk, 21 olduk sloganıyla, 21 yıl içerisinde özelde Hatay’da, AK Parti’nin reformlar ve seçim başarılarıyla dolu 21 yılı geride bıraktığını vurgulayarak, “14 Ağustos 2001’de kurulan AK Parti, ‘Aydınlığa açık karanlığa kapalı’ sloganıyla yola çıktı. İlk sınavını 2002’de verdi. AK Parti’miz 2002’de 365 milletvekili çıkararak tek başına iktidara geldi. AK Parti, milletin iradesiyle, halkın oylarıyla başı dik şekilde yoluna devam ediyor. Milletinden aldığı büyük güçle her türlü vesayeti, kalkışmaları ve darbeleri bertaraf eden partimiz, 21 yılda milletin hizmetkârı olma anlayışı içerisinde çalışmalarını yürütüyor. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve onun yol arkadaşlarına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“AK PARTİ, RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DIR”

“AK PARTİ, RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DIR”

Bu kutlu yürüyüşte, ‘Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet’ ilkeleriyle azim, gayret ve kararlılıkla yürümeye devam edeceklerini belirten Başkan Çiftçi “AK Parti, büyük ve güçlü Türkiye yoluna adanmışlıktır. AK Parti, barışın simgesidir. AK Parti, aydınlığa açılan yoldur. AK Parti, kardeşliktir. AK Parti, birlik, beraberlik ve dayanışmadır. AK Parti, daima gençtir. AK Parti, Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.

Bu vesileyle, AK Parti’nin kurulduğu günden beri teşkilatlarında görev almış bütün Başkan ve yöneticilerimize, Belediye Başkanlarımıza, köy mahalle temsilcilerimize şükranlarımı sunarım. Her şey Hatay için. Her şey Türkiye için.”

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Açıklama yok.

REKLAM ALANI