Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ak Parti Gercüş İlçe Başkanı Şefik Öner, AK Parti 21 yaşında

Ak Parti Gercüş İlçe Başkanı Şefik Öner, AK Parti 21 yaşında
14.08.2022
A+
A-

Ak Parti Gercüş İlçe Başkanı Şefik Öner, AK Parti 21 yaşında

Ak Parti Gercüş İlçe Başkanı Gercüş Ziraat Odası Başkanı Şefik Öner, AK Parti’nin 21. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Gercüş İlçe Başkanı Şefik Öner, mesajında şu ifadelere yer verdi;

AK Parti’nin her hayatın her alanında reform niteliğindeki icraatları, aziz milletin siyaset ve hizmet anlayışlarına duyduğu güven sayesinde AK Parti’nin 21 yıldır Türkiye’ye dünyada söz sahibi bir ülke vizyonu kazandırdığını vurguladı.

Başkan Öner, 21 yıllık AK Parti İktidarı dönemlerinde Türkiye’nin her alanda adeta çağ atladığını ifade ederek, bu heyecan ve şevkimizle 2023 hedeflerimizi hayata geçirmek ve 2053 vizyonumuzu inşa ederek ülkemize ve milletimize verdiğimiz sözlerin tamamını yerine getirmek istediklerini söyledi.

“AK davanın AK kadroları olarak ilk günkü aşk ve heyecanla Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yolumuzda emin adımlarla ilerleyeceğiz” diyen, Başkan Öner, mesajında, “Ülkemizi hedeflerine ulaştırmak için tüm gücümüzle çalışacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle bugüne kadar partimizin değişik kademelerinde hizmette bulunmuş tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyor, ahirete irtihal eden dava arkadaşlarıma yüce Allah’tan rahmet diliyorum. AK Parti’mizin 21’inci kuruluş yıldönümü kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Açıklama yok.

REKLAM ALANI