Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN CANPOLAT: HALKIMIZA HİZMET ETMENİN GAYRETİ İÇERİSİNDEYİZ

BAŞKAN CANPOLAT: HALKIMIZA HİZMET ETMENİN GAYRETİ İÇERİSİNDEYİZ
29.02.2024
A+
A-

TARİH 28.02.2024
İLETİ NO 58
KONU BAŞKAN CANPOLAT: HALKIMIZA HİZMET ETMENİN GAYRETİ İÇERİSİNDEYİZ
FTP BİLGİLERİ Sunucu: 213.14.45.58 K. Adı= basin Şifre= 123987

Bir 2 kişi, bisiklet, kalabalık ve yazı görseli olabilir

Bir bir veya daha fazla kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir

Bir 1 kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir

BAŞKAN CANPOLAT: HALKIMIZA HİZMET ETMENİN GAYRETİ İÇERİSİNDEYİZ

Bir 5 kişi ve yazı görseli olabilir

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, AK Parti  seçim irtibat bürosunda yüzlerce vatandaşla bir araya geldi. Başkan Canpolat, şehrin her köşesinde bir eser bırakmanın gayreti içerisinde olduklarını belirterek, “Geçmişte olduğu gibi bugünde yarında inşallah hep beraberiz, biriz bir olmak zorundayız. Çünkü ümmetin lideri Recep Tayyip Erdoğan ümmetin ve milletin partisi AK Parti bayrağı altında Haliliyeli hemşerilerimize hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz” dedi.

Bir 7 kişi, haber odası ve yazı görseli olabilir

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, seçim irtibat bürosunda vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Önceki dönem Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı, Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, Siverek Ziraat Odası Başkanı Ahmet Ersin Bucak, teşkilat üyeleri ve vatandaşların ziyaret ettiği seçim bürosunda Başkan Canpolat, vatandaşlarla tek tek görüştü.

Bir 2 kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir

Vatandaşlar tarafından yoğun katılım sonucunda seçim bürosuna sığmadıklarını dile getiren Başkan Mehmet Canpolat, “Geçmişte olduğu gibi bugünde yarında inşallah hep beraberiz, biriz bir olmak zorundayız. Çünkü ümmetin lideri Recep Tayyip Erdoğan ümmetin ve milletin partisi AK Parti bayrağı altında Haliliyeli hemşerilerimize hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. Her sandıkta ve seçimde hep beraber el ele Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti’nin bayrağını en yüksekte tuttuk. Önümüzde bir seçim daha var. Yine vatandaşımızın önüne bir sandık iniyor. Çok güzel bir laf vardır, ‘Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmazmış.’ Allah’a hamd olsun hem hükümetimizin hem de belediyelerimizin başta büyükşehir olmak üzere tüm ilçe ve Haliliye’nin her noktada ve mahalle de yüzü de var izi de var. İnşallah bunlar sandıkta ak olarak çıkacaktır. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar neyle uğraşırlarsa uğraşsınlar havada balon cümleler kursalar dahi hizmetin ve icraatın partisi AK Parti’dir. Geçmişteki hizmetlerimiz gelecekteki hizmetlerimizin teminatıdır. Bu topluluk Haliliye’de olmak üzere ne varsa ne yoksa yıkıp geçecek bir topluluktur. Ne güzel demiş şair, ‘Minareler süngü kubbeler miğfer camiler kışlamız müminler asker bu ilahi ordu dinimi bekler Allahü ekber, Allahü ekber’ demiştir. Eminim ki, sandıklar da yine Şanlıurfa’dan Haliliye’den rekor bir oy ile sandıkları patlatmaya hazır mıyız? Siz hazırsınız bir kararlıyız, gazabımız şimdiden mübarek olsun” dedi.

Bir 5 kişi ve yazı görseli olabilir

Önceki dönem Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu da, “Millete hizmet eden Allah’ın yanında da en makbul insan sayılır. Onun için Allah şahit Mehmet Canpolat’ı seviyorum. Niye seviyorum, çünkü Canpolat ilçe başkanlığından şimdiye kadar siyasette hizmette hevesli olduğu için seviyorum. Değerli hemşerilerim Mehmet Canpolat tecrübesini aldı, hizmetlerin nasıl yapılacağını çok iyi öğrendi. O yüzden ben Usta Başkan diyeceğim. Gerçekten de ustalığının diplomasını aldı. 6 ay önce de bir seçim geçirdik, Urfa’nın hemen hemen bütün ilçelerini dolaştık. Haliliye’den tek bir şikayet duymadım. İnşallah daha iyi yerlerde de Allah bizlere nasip eder görürüz. Siyaset lafla olmaz, insanoğlu birine dayanmazsa, bel bağlamazsa o insanın cesareti de olmaz bir şey de yapamaz. Ama burada dağ gibi dünyanın lideri arkamızda ve iktidar arkamızda hizmet buradadır. Hemşerilerimden ricam Haliliye’yi havaya uçurmamız lazım” diye konuştu.

Bir 3 kişi ve yazı görseli olabilir

Siverek Ziraat Odası Başkanı Ahmet Ersin Bucak ise, “Biz Siverek’ten Sayın Canpolat’a destek vermek için bugün buradayız. Çünkü Sayın Canpolat’a her şeyiyle kefiliz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tensipleriyle tekrar aday gösterildi. Mimar Sinan’ın bir sözü vardır, camileri tarif ederken şu benim eserim bu benim eserim dermiş. Şimdi Sayın Canpolat’ın ustalık dönemini göreceğiz inşallah. Gerçekten inanıyorum ki, önümüzdeki ustalık döneminde hakkıyla tahminlerin ötesinde bir hizmet, hizmetlerin altına da kendi imzasını atacak ve kalıcı eserler bırakacaktır. İlerisi için çocuklarımıza göstereceğimiz güzel şeyleri yapacak. Bunun mimarı olarak görüyorum şimdiden Canpolat’a başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bir 1 kişi, kalabalık, haber odası ve yazı görseli olabilir

Konuşmaların ardından Başkan Canpolat, seçim bürosundaki vatandaşlarla sohbet etti.

 

Değerli Basın Mensupları;

 

Ekte; ilgili bilgilendirme notu, fotoğraf ve görüntü yer almaktadır.

 

İnternet siteleri için link;

 

İyi Çalışmalar Dileriz;

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

 

 

Bir 8 kişi ve yazı görseli olabilir

REKLAM ALANI