Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cumhurbaşkanı, Enformasyon ve Sosyal Kalkınma Bakanı Darkhan Kydyrali’yi kabul etti

Cumhurbaşkanı, Enformasyon ve Sosyal Kalkınma Bakanı Darkhan Kydyrali’yi kabul etti
14.08.2023
A+
A-

 

 

 

 

 

Olaylar

Akorda

Cumhurbaşkanı, Enformasyon ve Sosyal Kalkınma Bakanı Darkhan Kydyrali’yi kabul etti

2023

 

 

 

 

 

 

Devlet başkanına bakanlığın bilgi, sosyal gelişme, din ve etnik ilişkiler, sivil toplum, gençlik ve aile politikası alanlarındaki çalışmalarına ilişkin bir rapor sunuldu.

 

 

 

 

Darkhan Kıdıralı’ya göre yerli dizilerin yapımına ve yurt dışında yaygınlaştırılmasına, medya okuryazarlığının artırılmasına ve sivil sektörle iş birliğinin geliştirilmesine özel önem veriliyor.

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı, her düzeydeki sivil toplum kuruluşlarıyla etkileşimi güçlendirme gereğini vurguladı ve ayrıca güncel konuların halkla geniş çapta tartışılmasının önemine işaret etti.

Kassym-Jomart Tokayev, bakana gençlik politikası alanındaki programların etkili bir şekilde uygulanmasını sağlama, dini derneklerin faaliyetlerine ve etnik gruplar arası ilişkilere özel önem verme talimatı verdi.

geri gelmek geri gelmektwitter Facebook Fok

kaynak:https://www.akorda.kz/ru/prezident-prinyal-ministra-informacii-i-obshchestvennogo-razvitiya-darhana-kydyrali-107233

 

 

REKLAM ALANI