Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Darvaz ilçesinde “Shimsho” (Shimsho) LLC’nin kuru inşaat karışımları ve boya üretimi için fabrika açılışı

Darvaz ilçesinde “Shimsho” (Shimsho) LLC’nin kuru inşaat karışımları ve boya üretimi için fabrika açılışı
17.08.2023
A+
A-

 

Darvaz ilçesinde “Shimsho” (Shimsho) LLC’nin kuru inşaat karışımları ve boya üretimi için fabrika açılışı

.2023 , Darvaz ilçesi

 

 

 

15 Ağustos’ta, barış ve ulusal birliğin kurucusu – ulusun lideri, Tacikistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Emomali Rahmon, Darvaz ilçesindeki çalışma ziyareti sırasında kuru inşaat karışımları üretimi için fabrikayı faaliyete geçirdi ve Limited Liability Company “Shimsho” boyası.

Tacikistan Cumhuriyeti Devlet Bağımsızlığının 35. Yıldönümü kutlamaları için yerli işadamı Samandar Sunnatzoda tarafından Khumb Kalesi kırsalındaki Durobak köyünde inşaat malzemeleri üretimi için fabrika inşa edildi. Endüstriyel Kalkınma” – 2022-2026.

Yeni bir sanayi kuruluşunun kurulmasıyla birlikte çoğunluğu yerel halktan oluşan 25 kişiye iş ve iyi ücret sağlandı.

 

 

 

 

Kimyasal içeren inşaat malzemeleri üretimini dikkate alan firma, sektör normlarına göre günde 10 çalışma saati çalışmaktadır.

Yeni sanayi tesisinin üretim kapasitesi otomatik olarak saatte 8 ton kuru inşaat harcı ve 700 litre dekoratif boyadır.

Böylece fabrika günde 80 ton, günde 15 bin 500 ton kuru inşaat karışımları ve dekoratif boyalar, günde 7000 litre ve yılda 1 milyon 344 bin litre üretim yapıyor.

Üretim süreciyle tanışma sırasında, ülkenin saygıdeğer lideri Emomali Rahmon, yerli işadamlarının yeni bir sanayi kuruluşu kurma ve ithal ikameci ve ihracata yönelik ürünlerin üretimi yönündeki yapıcı girişimlerini çok takdir etti.

 

 

 

 

Tacik uzmanlar tarafından monte edilen ve yönetilen Çin Halk Cumhuriyeti’nden işletmeye modern teknolojik hatların teslim edildiği bildirildi.

Hammaddeler – kalsit, kireç, alçıtaşı ve diğer kimyasal çözeltiler işletmeye yerel madenlerden getirilir.

Modern bir sanayi işletmesi kurmanın amacı, mevcut doğal kaynakların verimli kullanılması, yerli hammaddelerin son aşamaya kadar işlenmesi ve bu sayede yüksek kaliteli yerli ürünlerin üretilmesidir.

Bu işletme tarafından üretilen boyalar ve kuru inşaat karışımları, görünüm ve kalite açısından uluslararası gereksinimleri karşılar ve pazarlarda rekabet edebilir.

Kuru yapı karışımlarının 20, 25 ve 30 kilogramlık torbalarda, dekoratif renklerin ise 10 ila 20 litrelik kutularda paketlendiğine dikkat edilmelidir.

Kuru yapı karışımlarının üretim süreci, kalsit tozunun yönlendirilmesi, çimento, alçı ve kireç ile karıştırılması ve bitmiş ürünün paketlenmesi dahil olmak üzere birkaç aşamadan oluşur.

İnşaat alanında, çeşitli binaların dış ve iç dekorasyonunda kuru inşaat karışımları ve boyaları yaygın olarak kullanılmaktadır. Nüfusun, inşaat firmalarının ve piyasaların bu tip yapı malzemelerine olan talebinin artması ile birlikte üretim hacmi artmakta ve çalışan sayısı da artmaktadır.

Üretim tesisi, ham ve mamul ürünler için ayrı depolara sahip olup, mutfak ve yıkama istasyonu gibi yardımcı tesisler de inşa edilmiştir.

 

 

 

 

Üretim tesisi, uzmanların ürünlerin kalitesini doğru bir şekilde test etmek için modern ekipman kullandığı ve ardından bunları ülke pazarlarına sunduğu modern bir laboratuvara sahiptir.

Limited Liability Company “Shimsho”nun kuru inşaat karışımları ve boyalarının üretimi için fabrikanın girişinde üretilen ürünlerden numuneler sunuldu.

Darvaz ilçesinde şu anda ağırlıklı olarak ithalat ve ihracat malı üreten 15 sanayi kuruluşunun bulunduğu bildirildi.

İlçede bu yılın 7 ayında 11 milyon 572 bin somoni değerinde sanayi ürünü üretildi.

Dördüncü ulusal hedef olan ülkenin hızlı sanayileşmesinin uygulanması sürecinde, yerli yatırımcılar ve girişimciler değerli katkılarda bulunmaktadır. Bu önlem, öz üretimi artırmada, bölge sakinlerine iş sağlamada ve insanların refah düzeyini yükseltmede önemli bir rol oynamaktadır.

Çevreyi temiz ve güzel tutmak amacıyla, Limited Liability Company “Shimsho”‘nun kuru inşaat karışımları ve boya üretimi için şirket arazisine mevsimlik çiçekler ve çalılar ile yaprak dökmeyen ve dekoratif gölgelik ağaçlar dikildi.

Facebookheyecan

kaynak:http://www.president.tj/node/31249?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

 

 

REKLAM ALANI