Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

XL Mimarlık+Mühendislik İmzalı Lemariz İzmir’in İnşaatı Başlıyor!

XL Mimarlık+Mühendislik İmzalı Lemariz İzmir’in İnşaatı Başlıyor!
21.10.2021
A+
A-

XL Mimarlık+Mühendislik İmzalı Lemariz İzmir’in İnşaatı Başlıyor!

Mimar Arda Işık’ın liderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü mimari ve iç mimari projelere imza atan XL Mimarlık + Mühendislik tasarımı Lemariz İzmir’in inşaatına Ekim ayı sonunda başlanması planlanıyor.

İzmir’de hayata geçecek olan Lemariz Konutları projesi, birbirinden farklı ölçek ve fonksiyonlarda ödüllü mimari ve iç mimari projelere imza atan Mimar Arda Işık liderliğindeki XL Mimarlık + Mühendislik tarafından tasarlandı.

Lemariz İzmir, geniş iç mekan düzenlemesi, doğanın içinde olup İzmir Körfezi’nin tümünü gören yerleşimi ve İzmir’in en sağlam zemininde depreme dayanıklı mimarisi ile salgın sonrası yeni dönem konut mimarisinin yeni standartlarını sunacak şekilde tasarlanmış.

Dumlular İnşaat ve MCZ İnşaat ortaklığında hayata geçirilecek 90 daire ve 10 villadan oluşan Lemariz İzmir, güvenlikli bir site yaşamı, tüm birimleri kapsayan kapalı otopark ve sunduğu imkanlar ile dikkat çekiyor. İzmir Körfezi’ne bakan büyük açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve kapalı spor salonu ile kullanıcıları için sosyal alanlar sunan XL Mimarlık+Mühendislik imzalı Lemariz İzmir’in önümüzdeki 24 ay içinde tamamlanması hedefleniyor.

Görsellere bu linkten ulaşabilirsiniz: https://we.tl/t-oTBWrYNPy8

Not: Görselleri yüksek çözünürlüklü olarak indirmek için üstüne tıklayın.

 

XL Mimarlık+Mühendislik Hakkında:

2004 yılında İzmir, Türkiye’de Yüksek Mimar Arda Işık tarafından, var olduğumuz ve ürettiğimiz çevrenin mimarlık yoluyla değiştirilebileceğine dair inançla kurulan XL Mimarlık+Mühendislik, yetenekli, deneyimli ve çalışkan tasarımcıların oluşturduğu mimarlık ve mühendislik ofisidir.

Kendine özgü tasarım stratejisi ve söylemiyle ayrımlaşan XL Mimarlık+Mühendislik mimari projelendirme için stratejik planlama, tasarım odaklı düşünme ve sanat yoluyla bütünsel bir yaklaşım önermektedir.

XL Mimarlık+Mühendislik; yurt içinde ve yurt dışında okul kampüsü, spor yapısı, ofis binası, konut, lojman, alışveriş merkezi, kent meydanı, müze, genel merkez gibi farklı tipolojilerdeki pek çok yapının proje müellifidir.

REKLAM ALANI